Smiley face

..:: Hartelijk Welkom PSP Designers ::..

Home > ..:: ♥ PSP Designers Club ♥ ::..

..:: ♥ PSP Designers Club ♥ ::..

Hartelijk Welkom bij de psp designers club! Via deze folder word toegang verleent tot alle aangeboden lessen die gemaakt kunnen worden met het fotobewerkingsprogramma van Corel Paint Shop Pro ! Alle aangeboden lessen zijn met toestemming van de tutorialschijver/ster gemaakt.. en behoren tot onze partners die weer terug te vinden zijn in de map onze partners...!! Wij wensen iedereen veel creativiteit en plezier toe... met het verzamelde aanbod...!!!

CopyRight:

Ons werk op onze club is gelicenseerd onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 3.0 Nederland licentie

Met Vriendelijke Groeten Uw Beheerders
Jessica, Rob, Dortje

..:: ♥ Lessen PSP Designers ♥ ::..
Een overzicht van alle uitwerkingen van lessen die hier op de psp designers club aangeboden worden. Zijn er vragen opmerkingen of suggesties? Overal is er plaats om te reageren en word zeer zeker gewaardeerd. Bedenk domme vragen opmerkingen of suggesties bestaan niet..!! Mocht je iets tegen komen wat niet werkt, linken die misschien dood lopen laat a.u.b een bericht achter dat word zeer op prijs gesteld zodat we met zijn allen de club op alle vlakken optimaal werkend houden.

..:: PSP Designers Club ::..
albums: 28
Smiley face
powered by Owners Jessica en Dortje